Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

På Gildhøj passer vi godt på hinanden, og for at mindske COVID19-smitten skal du benytte mundbind og vi er nødt til at bede pårørende blive udenfor.

Inden din undersøgelse anbefaler vi at du får taget en Covid-test - gerne med en kviktest (opdateret den 14. - 1. 2021).

 

Dit ambulante besøg/kontrol ændret til en telefonkonsultation. Tidspunktet er uændret, og en læge vil kontakte dig på aftalt tid. Du vil modtage en sms om ændringen.


Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke testen hereksternt link, men hvis du bor i Region Hovedstaden skal du booke tid hereksternt link


Kend din læge med Michael Heidenheim

Udgivet d. 21. oktober 2020

I denne udgave af "Kend din læge"har vi talt med dermatolog, Michael Heidenheim.

For et halvt år siden åbnede vi et speciale indenfor hudsygdomme og ansatte dermatolog, Michael Heidenheim.

Michael er tidligere overlæge på dermatologiske afdelinger på Sjællands Universitetshospital og Landssygehuset Torshavn på Færøerne, samt forfatter til publikationer og bøger indenfor dermatologi.

Udover at varetage den dermatologiske afdeling på Gildhøj er Michael også ansat hos Styrelsen for Patientsikkerhedeksternt link. Et arbejde, som er særligt givende for hans virke som dermatolog, eftersom det giver ham en indsigt i patienternes ståsted, og dermed de kommunikative problematikker som kan opstå i mødet mellem læge og patient.

Du kan se videoen hereksternt link.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.