Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

Alle patienter på Gildhøj skal have et gyldigt coronapas samt en negativ kvik-test (ikke selv-test), der er mindre end 48 timer gammel eller en negativ PCR-test, der er under 72 timer gammel. Hvis du har været smittet med Covid-19 og derfor ikke kan fremvise en negativ test, skal du medbringe et gyldigt coronapas.

 

Hvis du skal opereres med fuld bedøvelse eller spinalbedøvelse (bedøvelse i ryggen), skal der gå mindst 6 uger fra overstået infektion med Covid-19 til din operation. Skal du opereres med lokalbedøvelse, kan du blive opereret 10 dage efter din positive coronatest.


Det er igen et krav at bære mundbind på hospitalet, som man selv bedes medbringe ved ankomst.


Vi anmoder om at pårørende, så vidt muligt, ikke kommer med ind til lægen. Ved indlæggelse må der højest være én pårørende pr. indlagt patient.


På Gildhøj Privathospital anbefaler vi, at alle bliver fuldt vaccineret for at mindske smitte på vores hospital, og i det øvrige samfund

(opdateret den 21. januar, 2022).Kend din læge med Michael Heidenheim

Udgivet d. 21. oktober 2020

I denne udgave af "Kend din læge"har vi talt med dermatolog, Michael Heidenheim.

For et halvt år siden åbnede vi et speciale indenfor hudsygdomme og ansatte dermatolog, Michael Heidenheim.

Michael er tidligere overlæge på dermatologiske afdelinger på Sjællands Universitetshospital og Landssygehuset Torshavn på Færøerne, samt forfatter til publikationer og bøger indenfor dermatologi.

Udover at varetage den dermatologiske afdeling på Gildhøj er Michael også ansat hos Styrelsen for Patientsikkerhed Eksternt link.. Et arbejde, som er særligt givende for hans virke som dermatolog, eftersom det giver ham en indsigt i patienternes ståsted, og dermed de kommunikative problematikker som kan opstå i mødet mellem læge og patient.

Du kan se videoen her Eksternt link..

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.