Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

På Gildhøj passer vi godt på hinanden, og for at mindske COVID19-smitten skal du benytte mundbind og vi er nødt til at bede pårørende blive udenfor.

Inden din undersøgelse anbefaler vi at du får taget en Covid-test - gerne med en kviktest (opdateret den 14. - 1. 2021).

 

Dit ambulante besøg/kontrol ændret til en telefonkonsultation. Tidspunktet er uændret, og en læge vil kontakte dig på aftalt tid. Du vil modtage en sms om ændringen.


Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke testen hereksternt link, men hvis du bor i Region Hovedstaden skal du booke tid hereksternt link


Vi er nomineret til EY Entrepreneur Of The Year

Udgivet d. 18. november 2020

Det er med stor stolthed, at vi kan offenliggøre, at Gildhøj er nomineret til EY Entrepreneur Of The Yeareksternt link.

Det er en stor ære for os at modtage denne anerkendelse, fordi EY Entrepreneur Of The Year er verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence i ind- og udland.

I forbindelse med nomineringen spurgte vi vores administrerende direktør, Claus Hovgaard indtil udvælgelsen, hvortil han svarede:

At blive udvalgt til at deltage i Entrepreneurship of the Year er faktisk en stor anerkendelse af det arbejde vi laver på Gildhøj. Vi vinder ikke prisen, men det at der er blevet lagt mærke til at vi driver en god og fornuftig forretning er noget vi godt kan være stolte af på Gildhøj. Prisen dækker ikke kun en fornuftig vækst, men i lige så høj grad også sociale forhold, bæredygtighed og glæden ved at gå på arbejde. Her i en meget presset tid, er det en opmuntring for os alle ansat på Gildhøj at vi er udpeget til at deltage. Vi kan godt være stolte over at få lov til at deltage. Man kan sige at vi alle får en anerkendelse vi kan glæde os over

De regionale finaler i EY Entrepreneur Of The Year afholdes virtuelt den 2. december, og vi glæder os til at følge slagets gang.

Se videoeneksternt link om Entrepreneur Of The Year.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.