Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

Alle patienterne bedes testes før fremmøde med mindre du er færdigvaccineret eller har haft COVID-19 indenfor de sidste 6 måneder. Alle patienter skal medbringe et gyldigt Corona-pas.


Hvis du skal opereres, skal du endvidere medbringe en negativ PCR test, der er max. 72 timer gammel.


Det er igen et krav at bære mundbind på hospitalet, som man selv bedes medbringe ved ankomst.


Vi anmoder om at pårørende, så vidt muligt, ikke kommer med ind til lægen. Ved indlæggelse må der højest være én pårørende pr. indlagt patient (opdateret den 10. november, 2021).Velkommen til Kristian Stahl Otte

Udgivet d. 7. januar 2021

Den 1. januar har vi ansat ortopædkirurg Kristian Stahl Otte på fuldtid.

For mere end tyve år siden blev Kristian speciallæge i ortopædkirurgi, og har sidenhen arbejdet på Gentofte Hospital Sygehus, Bispebjerg Hospital og Hvidovre Hospital.

Kristian er en dygtig og erfaren læge, og har med et subspeciale i kunstige knæ- og hofteled indsat mere end 5.000 kunstige knæ- og hofteled såvel primære som udskiftningsoperationer.

Han er forfatter og medforfatter til mere end 25 videnskabelige artikler i danske og internationale tidsskrifter, og har afholdt mere end 20 foredrag i videnskabelige selskaber.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.