Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

På Gildhøj passer vi godt på hinanden, og for at mindske COVID19-smitten skal du benytte mundbind og vi er nødt til at bede pårørende blive udenfor.

Inden din undersøgelse anbefaler vi at du får taget en Covid-test - gerne med en kviktest (opdateret den 14. - 1. 2021).

 

Dit ambulante besøg/kontrol ændret til en telefonkonsultation. Tidspunktet er uændret, og en læge vil kontakte dig på aftalt tid. Du vil modtage en sms om ændringen.


Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke testen hereksternt link, men hvis du bor i Region Hovedstaden skal du booke tid hereksternt link


Velkommen til Kristian Stahl Otte

Udgivet d. 7. januar 2021

Den 1. januar har vi ansat ortopædkirurg Kristian Stahl Otte på fuldtid.

For mere end tyve år siden blev Kristian speciallæge i ortopædkirurgi, og har sidenhen arbejdet på Gentofte Hospital Sygehus, Bispebjerg Hospital og Hvidovre Hospital.

Kristian er en dygtig og erfaren læge, og har med et subspeciale i kunstige knæ- og hofteled indsat mere end 5.000 kunstige knæ- og hofteled såvel primære som udskiftningsoperationer.

Han er forfatter og medforfatter til mere end 25 videnskabelige artikler i danske og internationale tidsskrifter, og har afholdt mere end 20 foredrag i videnskabelige selskaber.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.