Vi har fået topkarakter i rapporten fra IKAS

Udgivet d. 4. februar 2021

Vores dygtige arbejde er blevet dokumenteret i en rapport fra IKAS Eksternt link., og vi kan derfor med stor stolthed dele vores nyeste akkreditering med jer. Når Gildhøj bliver akkrediteret undersøges det, om vi overholder standarderne, kvalitetsniveauet og leverer en god patientkontakt.

I rapporten kan du læse, at vi består alle punkter med ordene “Helt opfyldt”, hvilket bevidner om et yderst velfungerende hospital med kompetente medarbejdere.

Udover at blive vurderet på 160 punkter, har Surveyteamet også lavet en sammenfattende konklusion, som lyder følgende:

Det er nu fjerde gang der er ekstern Survey på Gildhøj Privathospital, som trods fortsat ekspansion har formået at bevare en forbilledlig virksomhedskultur, præget af nærhed og korte kommandoveje i samarbejdet mellem medarbejdere og ledelse, ligesom hospitalets kvalitetsarbejde er dybt ledelsesforankret. Et hospital med højt fagligt beredskab, sundhedsfaglig kvalitet og patients behov og sikkerhed i fokus. Surveyteamet blev på alle niveauer mødt af en professionel ledelse, og medarbejderstab der med imødekommenhed og stolthed deltog aktivt i surveyet. En fornøjelse at komme på besøg”.

Du kan læse hele rapporten her Pdf, 584.9 kB.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.