Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

Alle patienter på Gildhøj skal have et gyldigt coronapas samt en negativ kvik-test (ikke selv-test), der er mindre end 48 timer gammel eller en negativ PCR-test, der er under 72 timer gammel. Hvis du har været smittet med Covid-19 og derfor ikke kan fremvise en negativ test, skal du medbringe et gyldigt coronapas.

 

Hvis du skal opereres med fuld bedøvelse eller spinalbedøvelse (bedøvelse i ryggen), skal der gå mindst 6 uger fra overstået infektion med Covid-19 til din operation. Skal du opereres med lokalbedøvelse, kan du blive opereret 10 dage efter din positive coronatest.


Det er igen et krav at bære mundbind på hospitalet, som man selv bedes medbringe ved ankomst.


Vi anmoder om at pårørende, så vidt muligt, ikke kommer med ind til lægen. Ved indlæggelse må der højest være én pårørende pr. indlagt patient.


På Gildhøj Privathospital anbefaler vi, at alle bliver fuldt vaccineret for at mindske smitte på vores hospital, og i det øvrige samfund

(opdateret den 21. januar, 2022).Vi har fået topkarakter i rapporten fra IKAS

Udgivet d. 4. februar 2021

Vores dygtige arbejde er blevet dokumenteret i en rapport fra IKAS Eksternt link., og vi kan derfor med stor stolthed dele vores nyeste akkreditering med jer. Når Gildhøj bliver akkrediteret undersøges det, om vi overholder standarderne, kvalitetsniveauet og leverer en god patientkontakt.

I rapporten kan du læse, at vi består alle punkter med ordene “Helt opfyldt”, hvilket bevidner om et yderst velfungerende hospital med kompetente medarbejdere.

Udover at blive vurderet på 160 punkter, har Surveyteamet også lavet en sammenfattende konklusion, som lyder følgende:

Det er nu fjerde gang der er ekstern Survey på Gildhøj Privathospital, som trods fortsat ekspansion har formået at bevare en forbilledlig virksomhedskultur, præget af nærhed og korte kommandoveje i samarbejdet mellem medarbejdere og ledelse, ligesom hospitalets kvalitetsarbejde er dybt ledelsesforankret. Et hospital med højt fagligt beredskab, sundhedsfaglig kvalitet og patients behov og sikkerhed i fokus. Surveyteamet blev på alle niveauer mødt af en professionel ledelse, og medarbejderstab der med imødekommenhed og stolthed deltog aktivt i surveyet. En fornøjelse at komme på besøg”.

Du kan læse hele rapporten her Pdf, 584.9 kB.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.