Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

Alle patienterne bedes testes før fremmøde med mindre du er færdigvaccineret eller har haft COVID19 indenfor de sidste 12 måneder.

Pårørende må gerne komme med ind til lægen, og det er ikke længere nødvendigt at bære mundbind i venteværelset (opdateret det 6. juli).


Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke testen her Eksternt link., men hvis du bor i Region Hovedstaden skal du booke tid her Eksternt link.


Mistank om demens?

Udgivet d. 12. april 2021

I Danmark får ca. 7.700 personer en demensdiagnose om året. Sygdommens alvor kan ofte få konsekvenser for patienten og de pårørende, og det er derfor vigtigt at diagnosen stilles tidligt i forløbet og eventuel behandling iværksættes.

På Gildhøj vil vi effektivt og professionelt kunne hjælpe med at be- eller afkræfte en mistanke om demens. Vores neurologer vil foretage en udredning, som indbefatter en indledende klinisk neurologisk undersøgelse samt hukommelsestest, en blodprøvepakke samt eventuelt en MR-scanning af hjernen.

Hvis mistanken om demens opretholdes vil vi kunne sende patienten videre til en uddybende undersøgelse hos neuropsykolog eller hukommelsesklinik i hospitalsregi.

På den måde vil patienten kunne få foretaget en hurtig udredning, og undgå de lange ventelister.


Læs mere om demens her.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.