Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

Alle patienter på Gildhøj skal have et gyldigt coronapas samt en negativ kvik-test (ikke selv-test), der er mindre end 48 timer gammel eller en negativ PCR-test, der er under 72 timer gammel. Hvis du har været smittet med Covid-19 og derfor ikke kan fremvise en negativ test, skal du medbringe et gyldigt coronapas.

 

Hvis du skal opereres med fuld bedøvelse eller spinalbedøvelse (bedøvelse i ryggen), skal der gå mindst 6 uger fra overstået infektion med Covid-19 til din operation. Skal du opereres med lokalbedøvelse, kan du blive opereret 10 dage efter din positive coronatest.


Det er igen et krav at bære mundbind på hospitalet, som man selv bedes medbringe ved ankomst.


Vi anmoder om at pårørende, så vidt muligt, ikke kommer med ind til lægen. Ved indlæggelse må der højest være én pårørende pr. indlagt patient.


På Gildhøj Privathospital anbefaler vi, at alle bliver fuldt vaccineret for at mindske smitte på vores hospital, og i det øvrige samfund

(opdateret den 21. januar, 2022).Mistank om demens?

Udgivet d. 12. april 2021

I Danmark får ca. 7.700 personer en demensdiagnose om året. Sygdommens alvor kan ofte få konsekvenser for patienten og de pårørende, og det er derfor vigtigt at diagnosen stilles tidligt i forløbet og eventuel behandling iværksættes.

På Gildhøj vil vi effektivt og professionelt kunne hjælpe med at be- eller afkræfte en mistanke om demens. Vores neurologer vil foretage en udredning, som indbefatter en indledende klinisk neurologisk undersøgelse samt hukommelsestest, en blodprøvepakke samt eventuelt en MR-scanning af hjernen.

Hvis mistanken om demens opretholdes vil vi kunne sende patienten videre til en uddybende undersøgelse hos neuropsykolog eller hukommelsesklinik i hospitalsregi.

På den måde vil patienten kunne få foretaget en hurtig udredning, og undgå de lange ventelister.


Læs mere om demens her.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.