Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

På Gildhøj passer vi godt på hinanden, og for at mindske COVID19-smitten skal du benytte mundbind og vi er nødt til at bede pårørende blive udenfor.

Inden din undersøgelse anbefaler vi at du får taget en Covid-test - gerne med en kviktest (opdateret den 14. - 1. 2021).

 

Dit ambulante besøg/kontrol ændret til en telefonkonsultation. Tidspunktet er uændret, og en læge vil kontakte dig på aftalt tid. Du vil modtage en sms om ændringen.


Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke testen hereksternt link, men hvis du bor i Region Hovedstaden skal du booke tid hereksternt link


Artikel om vores grønne omstilling

Udgivet d. 21. april 2021

I dag udkommer Berlingskeeksternt link med artiklen “Gildhøj Privathospital har fokus på grøn omstilling”. I artiklen deler adm. direktør, Claus Hovgaard, sine tanker og ambitioner om fremtidens sundhedssektor og Gildhøjs grønne omstilling.

Claus sætter ord på vores nuværende og kommende bæredygtige initiativer, og om vores nye og spændende samarbejde med Dansk Design Centereksternt link.

Læs hele artiklen hereksternt link.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.