Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

Alle patienterne bedes testes før fremmøde med mindre du er færdigvaccineret eller har haft COVID-19 indenfor de sidste 6 måneder. Alle patienter skal medbringe et gyldigt Corona-pas.


Hvis du skal opereres, skal du endvidere medbringe en negativ PCR test, der er max. 72 timer gammel.


Det er igen et krav at bære mundbind på hospitalet, som man selv bedes medbringe ved ankomst.


Vi anmoder om at pårørende, så vidt muligt, ikke kommer med ind til lægen. Ved indlæggelse må der højest være én pårørende pr. indlagt patient (opdateret den 10. november, 2021).Vi fejrer 30-års fødselsdag

Udgivet d. 24. april 2021

I 1991 grundlagde Eilif Larsen Gildhøj Speciallægeklinik, som senere ændrede navn til Gildhøj Privathospital. Dengang overtog Gildhøj skolens gamle tandlægeklinik, og omdannede bygningen til et specialiseret ortopædkirurgisk behandlingstilbud.

Det er i dag 30 år siden, og vi kan stolt se tilbage på tre årtier med udvikling, professionalisme, sammenhold og stor meningsfuldhed.

Vi har på 30 år opbygget nye specialer, udvidet hospitalets kapacitet og fået mange nye dygtige kollegaer og samarbejdspartnere.

Vi ser frem til endnu flere gode år med jer!

Se vores fødselsdagsfilm her. Eksternt link.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.