Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

På Gildhøj passer vi godt på hinanden, og for at mindske COVID19-smitten skal du benytte mundbind og vi er nødt til at bede pårørende blive udenfor.

Inden din undersøgelse anbefaler vi at du får taget en Covid-test - gerne med en kviktest (opdateret den 14. - 1. 2021).

 

Dit ambulante besøg/kontrol ændret til en telefonkonsultation. Tidspunktet er uændret, og en læge vil kontakte dig på aftalt tid. Du vil modtage en sms om ændringen.


Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke testen hereksternt link, men hvis du bor i Region Hovedstaden skal du booke tid hereksternt link


Vi fejrer 30-års fødselsdag

Udgivet d. 24. april 2021

I 1991 grundlagde Eilif Larsen Gildhøj Speciallægeklinik, som senere ændrede navn til Gildhøj Privathospital. Dengang overtog Gildhøj skolens gamle tandlægeklinik, og omdannede bygningen til et specialiseret ortopædkirurgisk behandlingstilbud.

Det er i dag 30 år siden, og vi kan stolt se tilbage på tre årtier med udvikling, professionalisme, sammenhold og stor meningsfuldhed.

Vi har på 30 år opbygget nye specialer, udvidet hospitalets kapacitet og fået mange nye dygtige kollegaer og samarbejdspartnere.

Vi ser frem til endnu flere gode år med jer!

Se vores fødselsdagsfilm her.eksternt link

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.