Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

Alle operationspatienterne bedes testes før fremmøde. Vi anbefaler også fortsat testning af patienter til fysioterapien, MR-scanning og ultralyd, samt ambulante patienter.

Pårørende må gerne komme med ind til lægen, og det er ikke længere nødvendigt at bære mundbind i venteværelset (opdateret det 14. juni).


Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke testen her Eksternt link., men hvis du bor i Region Hovedstaden skal du booke tid her Eksternt link.


Ny økonomidirektør

Udgivet d. 12. maj 2021

Den 15. maj bliver vores økonomidirektør, Michael Fenger, afløst af Jacob Printz.

Jacob er cand.merc. i finansiering, og har tidligere været økonomidirektør for Hospitalet Valdemar i Ringsted.

Han har i mere end 15 år beskæftiget sig med økonomistyring, ledelse og strategiudvikling i anerkendte virksomheder, og har de sidste tre år drevet selvstændig CFO virksomhed.

Vi spurgte Jacob indtil den nye stilling hos os, hvortil han svarede:

Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af et hospital i rivende udvikling, og til at samarbejde med de mange dygtige kollegaer.

Gildhøj arbejder målrettet med løbende at forbedre kvalitet og effektivitet i produktionen og forbedre kundeoplevelsen, og en af mine opgaver bliver at bidrage til denne udvikling med en økonomisk vinkel”.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.