Mød vores nye fysioterapeut, Marie

Udgivet d. 20. august 2021

Vi har ansat en ny fysioterapeut, som hedder Marie Skov Østergaard. Marie er blevet en del af trekløveret i fysioterapien, og har erfaringer fra andre klinikker samt rehabilitering- og træningscentre. Når du møder Marie i fysioterapien vil vi gerne, at du kender hende lidt bedre, og har derfor lavet et kort interview med hende, som du kan læse nedenfor.

Hvorfor valgte du at blive fysioterapeut?

Jeg har altid været interesseret i krop og sport, og i den forbindelse udforsket kroppens biologiske evne til langsomt at tilpasse sig de krav, den bliver udsat for, men har også selv erfaret irriterende skader og smerteproblematikker. Derudover har jeg en helt grundlæggende nysgerrighed for mennesker og hvad der driver det enkelte individ. Denne kombination ledte mig til fysioterapien.

Hvilke kompetencer kan du tilføre vores fysioterapeutiske afdeling?

Nu huser afdelingen jo to meget erfarne og kompetente fysioterapeuter i forvejen, som jeg ofte bliver inspireret af. Men mine helt store interesser og erfaringsgrundlag ligger indenfor knæ, achillessener, ankler og fødder. Jeg har desuden en stor bevågenhed og er godt funderet i den moderne smertevidenskab, der udfolder kompleksiteten af smerteoplevelse, hvilket jeg altid har for øje i min behandling og kommunikation.

Kan du beskrive en god arbejdsdag?

En god arbejdsdag er, når behandlingen lykkes. Genoptræning kan være en lang proces og jeg oplever, at vi lykkes, når patienterne ikke nødvendigvis er “færdigtrænet”, men når den enkelte tager ejerskab over behandlingen - ved hjælp af de strategier vi har arbejdet med.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.