Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

Alle patienterne bedes testes før fremmøde med mindre du er færdigvaccineret eller har haft COVID19 indenfor de sidste 12 måneder.

Pårørende må gerne komme med ind til lægen, og det er ikke længere nødvendigt at bære mundbind i venteværelset (opdateret det 6. juli).


Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke testen her Eksternt link., men hvis du bor i Region Hovedstaden skal du booke tid her Eksternt link.


Vi har indgået samarbejde med AJAX København

Udgivet d. 27. august 2021

Vi er stolte over at kunne offentliggøre, at vi har indgået en aftale med Ajax København Eksternt link..

Ajax København præsenterer en seriøs og målrettet klub og vi er derfor glade for at kunne tilbyde behandling og hjælpe spillerne tilbage på banen.

Vi vil understøtte klubben og sammen opbygge et givende og professionelt partnerskab.

Direktør for Ajax Københavns Ligakvinder Mathias Berg udtaler: ”Gildhøj Privathospital er et unikt brand, med en sundhedsfaglig ekspertise der ikke fås bedre. Elitesport og i særdeleshed elitehåndbold er desværre ikke uden risiko og vores partnerskab er derfor strategisk vigtigt og jeg er ærlig talt ovenud lykkelig for, at vi har fået Gildhøj Privathospital med ombord i Ajax København".

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.