Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

Alle patienterne bedes testes før fremmøde med mindre du er færdigvaccineret eller har haft COVID-19 indenfor de sidste 6 måneder. Alle patienter skal medbringe et gyldigt Corona-pas.


Hvis du skal opereres, skal du endvidere medbringe en negativ PCR test, der er max. 72 timer gammel.


Det er igen et krav at bære mundbind på hospitalet, som man selv bedes medbringe ved ankomst.


Vi anmoder om at pårørende, så vidt muligt, ikke kommer med ind til lægen. Ved indlæggelse må der højest være én pårørende pr. indlagt patient (opdateret den 10. november, 2021).Vi har indgået samarbejde med AJAX København

Udgivet d. 27. august 2021

Vi er stolte over at kunne offentliggøre, at vi har indgået en aftale med Ajax København Eksternt link..

Ajax København præsenterer en seriøs og målrettet klub og vi er derfor glade for at kunne tilbyde behandling og hjælpe spillerne tilbage på banen.

Vi vil understøtte klubben og sammen opbygge et givende og professionelt partnerskab.

Direktør for Ajax Københavns Ligakvinder Mathias Berg udtaler: ”Gildhøj Privathospital er et unikt brand, med en sundhedsfaglig ekspertise der ikke fås bedre. Elitesport og i særdeleshed elitehåndbold er desværre ikke uden risiko og vores partnerskab er derfor strategisk vigtigt og jeg er ærlig talt ovenud lykkelig for, at vi har fået Gildhøj Privathospital med ombord i Ajax København".

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.