Kvalitet gennem specialisering

Book en online videokonsultation

Udgivet d. 17. januar 2022

Husk at du kan booke tid hos en af vores speciallæger til en online videokonsultation.

Få hurtig og nem adgang til en af vores mange dygtige speciallæger, som er klar til at hjælpe dig, når du har brug for det. Med få klik kan du via din smartphone, tablet eller computer få kontakt med en af vores læger, samtidig med, at du befinder dig i trygge og hjemlige rammer.

Mange fordele for patienterne

Med en videokonsultation sparer patienterne tid og transportudgifter, samtidig med at venteværelset kan udskiftes med eksempelvis dagligstuen eller sommerhuset. Ved at spare transporttiden får patienterne således mere tid til sig selv og opnår større fleksibilitet i dagligdagen. På samme tid spares Co2-udledningen fra transporten til og fra Gildhøj.

En anden fordel ved videokonsultationerne er, at det bliver muligt at komme i kontakt med lægen, selvom man oplever sygdomssymptomer, hvor man normalt har været nødt til at melde afbud til sit lægebesøg. Videokonsultationerne er derfor også særligt velegnede i vores bestræbelser på at nedsætte smitteriskioen med covid-19.

Samme høje standard

Det er altafgørende, at patienterne oplever samme høje kvalitet i vores online videokonsultationer, som ved fysisk fremmøde. Derfor vil forundersøgelser af patienter kun være mulige online ved konsultationer hos hudlæge og reumatolog. Ved andre konsultationer, kan videokonsultation fungere som supplement eller opfølgning på tidligere lægebesøg eller behandlinger. Lægen vil altid foretage en individuel vurdering, om hvorvidt online videokonsultation er passende i det pågældende tilfælde.

Sådan foregår det

Selve bookingen foregår ved at kontakte os via nedenstående kontaktformular eller via tlf: 43 43 92 92. Derefter vil vi foretage en vurdering, om hvorvidt det er muligt at foretage din konsultation via video. Når du er blevet godkendt til videokonsultation, vil du modtage en guide til hvordan du tilgår konsultationen via App eller computer.


Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.