Gode nyheder til vores patienter

Udgivet d. 21. januar 2022

Der er gode nyheder til vores patienter, der både kan glæde sig over, at udrednings- og behandlingsgarantien genindføres samt, at det nu er muligt at tilgå sine patientnotater og journal via sundhed.dk.

Behandlingsgarantien vender tilbage i dag

Det var oprindeligt meningen, at udrednings- og behandlingsgarantien skulle være suspenderet til og med den 30. januar 2022. Regeringen har imidlertid besluttet, at patientrettighederne vender tilbage fra den 21. januar 2022.

Hvad betyder det for patienterne?

Med genindførslen af udrednings- og behandlingsgarantien kan patienter, der er henvist fra deres praktiserende læge, gøre krav på at blive udredt eller få en behandlingsplan inden for 30 dage. Fra man er blevet udredt, har man desuden ret til behandling, ligeledes inden for 30 dage. Kan det offentlige ikke leve op til garantien, sikrer det udvidede frie sygehusvalg, at patienterne kan vælge et privathospital som f.eks. Gildhøj.

Nu kan Gildhøjs patienter se deres journal på sundhed.dk

Nu er det muligt for vores patienter at følge med i deres Gildhøj-journal på sundhed.dk. Derved bliver det lettere for patienterne at følge deres forløb på Gildhøj, som nu let kan findes der hvor man plejer at have sine sundhedsoplysninger. Det betyder også, at vi ikke længere behøver at printe fysiske journaler ud til vores patienter, som dermed slipper for at tage dem med sig hjem. Derudover sparer vi miljøet for ressourcer, som ellers var gået til at printe journaler.

 

 


Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.