Gildhøj afskaffer Covid-19 restriktionerne

Udgivet d. 7. april 2022

Der er ikke flere Covid-19 restriktioner i Danmark, og vi oplever igen lavere indlæggelses- og smittetal i samfundet. Der er med andre ord kontrol over pandemien. Vi har derfor valgt at ophæve restriktionerne på Gildhøj Privathospital, men vi holder fortsat fast i en række opfordringer til vores patienter.

Det er først og fremmest en glædelig nyhed, at vi kan ophæve restriktionerne på Gildhøj. Vi kan nu igen fjerne mundbindet, hvilket betyder, at vores personale og patienter kan se hinanden i øjnene og se smilet på læberne. Vi kan tilmed omgås hinanden lidt mere bekymringsfrit. Da vi er et hospital, er vi naturligvis ekstra opmærksomme på hygiejniske forhold, hvilket betyder, at vi beholder en række opfordringer til vores patienter.

Det betyder ophævelsen af restriktionerne:

  • Det er ikke længere et krav at bære mundbind
  • Det er ikke længere nødvendigt at blive testet
  • Der er ikke længere krav om at medbringe coronapas

Vi opfordrer fortsat til:

Vi opfordrer alle patienter til at holde afstand og spritte hænder af ved ankomst til hospitalet. Vi opfordrer desuden alle patienter til at begrænse antallet af pårørende af hensyn til almindelige hygiejniske principper, og for at respektere øvrige patienter og personale. Hvis patienter føler sig sløje, eller har øvrige symptomer på sygdom, skal man ikke møde op på Gildhøj, men i stedet kontakte os på tlf. 43 43 92 92 for at aftale en ny tid.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.