Gildhøj Privathospital bliver en del af Capio

Udgivet d. 25. april 2022

Gildhøj Privathospital bliver i fremtiden en del af Capio. Det sker efter Capios bud på hele GHP-koncernen, og dermed Gildhøj Privathospital, er blevet accepteret og godkendt.

Formålet med sammenlægningen er at kombinere og videreudvikle begge virksomheders kompetencer i både Sverige og Danmark. Derved skal der skabes en fælles stærk sundhedsudbyder i Norden.

I første omgang kommer sammenlægningen med Capio ikke til at få betydning for Gildhøjs patienter, medarbejdere eller samarbejdspartnere. Den kommende tid skal bruges til at se på hvordan begge virksomheder i fællesskab, kan skabe de bedst mulige betingelser for et optimalt samarbejde og en stærk organisation.

"Gildhøj og Capio er et godt match, da vi har mange fælles værdier f.eks. ift. udviklingen af behandling af højeste kvalitet for vores patienter og kunder. Sammen bliver vi en endnu bedre partner for såvel patienter som regioner og samarbejdspartnere i forsikringsbranchen" udtaler Claus Hovgaard, CEO og administrerende direktør for Gildhøj Privathospital.

Sammenlægningen mellem Gildhøj og Capio træder efter planen i kraft pr. 1. juli 2022.

 
Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.