Tilfredse patienter giver os gode resultater i den årlige LUP

Udgivet d. 29. juni 2022

Den årlige LUP-undersøgelse giver patienterne mulighed for at vurdere hvordan hospitalerne i Danmark klarer sig ud fra en række fælles spørgsmål og parametre.

Undersøgelsen har vist, at vi igen i år klarer os rigtig godt hos både de planlagt indlagte patienter og de planlagt ambulante patienter. Resultaterne viste bl.a. at Gildhøj har klaret sig bedre end landsgennemsnittet på samtlige af de nationale nøglespørgsmål på tværs af patientgrupperne. Inkluderer vi alle svarene fra de planlagt indlagte patienter, fremgår det, at vi ligger over landsgennemsnittet på 32 ud af 33 parametre.

Vi bestræber os altid på at give patienterne den bedste oplevelse og behandling, og her er LUP-undersøgelsen afgørende, da den giver os vigtig indsigt i patienternes helhedsvurdering af deres oplevelse på Gildhøj. Vi er derfor taknemmelige for, at helt op mod 86 % af vores patienter tog sig tid til at besvare spørgsmålene.

Du kan tilgå resultaterne fra vores seneste års LUP-undersøgelser her.

Se også Gildhøjs resultater i den nyeste LUP for 2021 her Pdf, 323.1 kB..

 

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.