Rørende afsked med Ingrid Grønbæk

Udgivet d. 5. september 2022

I sidste uge sagde vi farvel til Ingrid, der siden 1994 har haft stor indflydelse på Gildhøjs udvikling.

Ingrid har på mange måder haft en jobmæssig rejse på Gildhøj, som man aldrig har kunne skrive en drejebog ud fra. Med en baggrund som sygeplejerske har hun haft sundhedsfaglige roller og forskellige lederroller - senest som hospitalschef og kommerciel direktør. Igennem alle årene har Ingrid udfyldt rollen som en eminent ambassadør for Gildhøj. Hun har desuden været én af de største drivkræfter bag den grønne omstilling på Gildhøj, som hun har været med til at prioritere og udvikle.

Claus Hovgaard, der har været medejer og CEO på Gildhøj, og har arbejdet sammen med Ingrid i mere end 28 år, udtaler om Ingrids betydning for Gildhøj:

”Ingrid har altid været en konstruktiv, skarp og ikke mindst uvurderlig hjælp og sparringspartner for Gildhøj og mig selv. Hun har været dygtig til at tilpasse sig de udfordringer hun er blevet sat overfor, og hun har en særlig evne til at få talenter omkring sig til at blomstre. Hun har været med til at skabe en fantastisk stærk kultur, som både kan mærkes af de ansatte, patienterne og vores samarbejdspartnere”.

Efter 28 år på samme arbejdsplads, vil Ingrid tage hul på et nyt kapitel i sit liv med plads til familien og eftertænksomhed omkring hvad fremtiden nu skal byde på.

Ingrid har elegant leveret stafetten videre til Marianne Lauritzen, der er tiltrådt som ny hospitalschef på Gildhøj. Marianne har haft forskellige roller på Gildhøj siden hun startede i 2008. Senest har Marianne været HR- og kvalitetschef.

Vi takker Ingrid for alle årene og ønsker god vind fremover.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.