Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

Alle patienterne bedes testes før fremmøde med mindre du er færdigvaccineret eller har haft COVID-19 indenfor de sidste 6 måneder. Alle patienter skal medbringe et gyldigt Corona-pas.


Hvis du skal opereres, skal du endvidere medbringe en negativ PCR test, der er max. 72 timer gammel.


Det er igen et krav at bære mundbind på hospitalet, som man selv bedes medbringe ved ankomst.


Vi anmoder om at pårørende, så vidt muligt, ikke kommer med ind til lægen. Ved indlæggelse må der højest være én pårørende pr. indlagt patient (opdateret den 10. november, 2021).Information om din ip-adresse

På grund af en fejl i vores webpubliceringsværktøj blev besøgendes anonymitet på vores sider deaktiveret. Problemet er nu løst, men oplysninger om din IP-adresse kan være sendt til Google.

Onsdag den 24. februar 2021 modtog GHP Specialty Care oplysninger om en fejl i vores webudgivelsesværktøj Sitevison. Fejlen har betydet, at anonymisering af IP-adresser ikke er udført. IP-adresser, der er tilknyttet besøgende på GHP og vores klinikers websteder er ikke blevet anonymiseret, når de sendes til Google via Google Analytics-analyseværktøjet.

Da en IP-adresse ses som personoplysninger, og at disse personoplysninger er overført til en tredjepart, dvs. Google, er dette en såkaldt personoplysningshændelse i henhold til databeskyttelsesforordningen.

Sitevision handlede straks og problemet blev løst allerede om eftermiddagen fredag ​​den 19. februar.

Hvad betyder dette for personer, som har besøgt GHPs hjemmesider?

Personoplysninger, dvs. IP-adresser for besøgende på GHPs hjemmesider, er blevet underrettet til Google uden at blive anonymiseret. Efter vores mening er oplysningerne imidlertid ikke følsomme hverken individuelt eller som en helhed. Det kan heller ikke bruges til at få adgang til andet følsomt materiale, såsom yderligere personlige oplysninger. Tilmed er det heller ikke en information, som offentligheden har adgang til.

Ifølge Sitevision har problemet med anonymisering eksisteret siden 2018. Fejlen var i Sitevisions kildekode og er ikke noget, som GHP har været i stand til at opdage selv. Oplysninger fra tredjeparter slettes efter 26 måneder.

Hvilke foranstaltninger vil vi nu tage?

Hændelsen om personoplysninger blev rapporteret til Privacy Protection Agency (IMY) den 26. februar. Ifølge loven skal dette ske inden for 72 timer fra det tidspunkt, hvor vi blev opmærksomme på hændelsen, der fandt sted den 24. februar 2021 kl. 10.51.

Sitevision har løst problemet, hvilket betyder, at IP-adresserne er blevet anonymiseret siden 19. februar. Derfor vurderer GHP nu, at vi kan fortsætte med at bruge Google Analytics for fortsat at forbedre koncernens websteder for besøgende.


Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.