Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

Alle patienter på Gildhøj skal have et gyldigt coronapas samt en negativ kvik-test (ikke selv-test), der er mindre end 48 timer gammel eller en negativ PCR-test, der er under 72 timer gammel. Hvis du har været smittet med Covid-19 og derfor ikke kan fremvise en negativ test, skal du medbringe et gyldigt coronapas.

 

Hvis du skal opereres med fuld bedøvelse eller spinalbedøvelse (bedøvelse i ryggen), skal der gå mindst 6 uger fra overstået infektion med Covid-19 til din operation. Skal du opereres med lokalbedøvelse, kan du blive opereret 10 dage efter din positive coronatest.


Det er igen et krav at bære mundbind på hospitalet, som man selv bedes medbringe ved ankomst.


Vi anmoder om at pårørende, så vidt muligt, ikke kommer med ind til lægen. Ved indlæggelse må der højest være én pårørende pr. indlagt patient.


På Gildhøj Privathospital anbefaler vi, at alle bliver fuldt vaccineret for at mindske smitte på vores hospital, og i det øvrige samfund

(opdateret den 21. januar, 2022).MEDARBEJDERE

På Gildhøj Privathospital betyder trivsel i medarbejderstablen meget. Det er vigtigt at man som ansat føler sig værdsat, hørt og tryg.

Vores medarbejdere er vores vigtigste resurser, og vi bestræber os på at skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor trivsel og glæde går hånd-i-hånd med den enkeltes kompetence og ekspertise. Vi gør os umage for at realisere vores medarbejderes fulde potentiale - både når det handler om faglighed og om personlighed.

Gildhøj Privathospital har en fast og særdeles veluddannet professionel medarbejderstab, som har været hos os i mange år. Det er vi stolte af.

Alle vores læger er speciallæger - og vi er stolte af at kunne sige, at Gildhøj huser nogle af landets absolut mest kompetente af slagsen, der hver især har stor erfaring inden for netop sit felt. Sammen med vores dygtige sygeplejersker, og øvrige personale, er speciallægerne med til at skabe et helt unikt tværfagligt samarbejde, hvor patienten altid er i centrum.

Ansættelse hos os

Vi ansætter udelukkende medarbejdere med de bedste faglige og personlige kompetencer inden for sit speciale. Du vil opleve rekrutteringsprocessen som yderst professionel og altid med henblik på at kortlægge, om du som medarbejder, og vi som virksomhed passer sammen.

Uopfordret ansøgninger

Du er altid meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på kontakt@gildhoj.dk eller til HR- og kvalitetschef Marianne Lauritzen ml@gildhoj.dk

Vi søger timelønnede sygeplejersker til sengeafdelingen, opvågningen og til vores operationsafsnit

GHP Gildhøj Privathospital søger for nærværende timelønnede sygeplejersker til vores opvågning, til vores operationsafsnit og til vores sengeafsnit. Hvis du har minimum to års erfaring som sygeplejerske, gerne inden for ortopædkirurgi, eller hvis du har specialuddannelse i anæstesiologisk sygepleje, hører vi gerne fra dig. Kontakt vores HR- og kvalitetschef Marianne Lauritzen ml@gildhoj.dk

KONTAKT

Vil du vide mere om Gildhøj Privathospital? Eller har du nogle spørgsmål til vores behandlinger eller læger? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål!

Ledige jobs

Du er altid meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på kontakt@gildhoj.dk eller til HR- og kvalitetschef Marianne Lauritzen ml@gildhoj.dk

Vi slår løbende stillinger op her på hjemmesiden.


Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.