Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

Alle patienter på Gildhøj skal have et gyldigt coronapas samt en negativ kvik-test (ikke selv-test), der er mindre end 48 timer gammel eller en negativ PCR-test, der er under 72 timer gammel. Hvis du har været smittet med Covid-19 og derfor ikke kan fremvise en negativ test, skal du medbringe et gyldigt coronapas.

 

Hvis du skal opereres med fuld bedøvelse eller spinalbedøvelse (bedøvelse i ryggen), skal der gå mindst 6 uger fra overstået infektion med Covid-19 til din operation. Skal du opereres med lokalbedøvelse, kan du blive opereret 10 dage efter din positive coronatest.


Det er igen et krav at bære mundbind på hospitalet, som man selv bedes medbringe ved ankomst.


Vi anmoder om at pårørende, så vidt muligt, ikke kommer med ind til lægen. Ved indlæggelse må der højest være én pårørende pr. indlagt patient.


På Gildhøj Privathospital anbefaler vi, at alle bliver fuldt vaccineret for at mindske smitte på vores hospital, og i det øvrige samfund

(opdateret den 21. januar, 2022).fysioterapeut i KØBENHAVN

Gildhøj Privathospital Fysioterapi er en moderne klinik, der tilbyder specialiseret fysioterapeutisk behandling. Vores fysioterapeuter har stor erfaring med forebyggelse og genoptræning af hele bevægeapparatet.

Hvorfor besøge vores fysioterapeuter?

Vores uddannede fysioterapeuter kan forebygge eller behandle fysiske skader og skavanker i kroppens muskulatur, og er særlig specialiseret i knæ-, og fod-, skulder- og albuebehandlinger.

Fysioterapeuterne har et tæt samarbejde med husets forskellige afdelinger, hvilket gør at de udover den fysioterapeutiske behandling tilmed kan give en lægelig vurdering med mulighed for scanning. Tilmed tilser flere af vores patienter fysioterapeuterne efter endt operation, eftersom genoptræningsøvelser er en vigtig forudsætning for at komme tilbage til den oprindelig form.

På den måde garanteres et effektivt og professionelt forløb, som tilmed kan suppleres med vejledning til selvtræning eller hjemmeøvelser.

Klinikken er beliggende i Brøndby - tæt på København - og har gode muligheder for offentlig transport.

Vores fysioterapeuter modtager både patienter med og uden henvisning. Hvis der foreligger en lægehenvisning er det muligt at modtage tilskud fra Sygeforsikring Danmark.

Spørgsmål til vores fysioterapeuter i København

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du kan ringe til os på tlf. 4343 9292 mandag til torsdag mellem kl 8-17 og fredag kl 8-16.

Hvis du gerne vil booke tid kan du kontakte os via vores kontaktformular, som du finder nederst på siden.

Praktisk

HUSK at sæt din parkeringsskive eller få en P-billet i receptionen.

På hverdage i tidsrummet fra kl. 6- 21 har de fleste P-pladser en 2 timers parkering som kræver P-skive - tjek skiltningen. Udenfor dette tidsrum og på øvrige pladser kræves P-billet.


Du vil blive behandlet af følgende fysioterapeuter på Gildhøj Privathospital:

Jimmy Lundgaard-Nielsen

Fysioterapeut

   

CV

reimer skov hansen

Fysioterapeut

   

CV

Marie Skov Østergaard

Fysioterapeut

   

CV

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.