Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

På Gildhøj passer vi godt på hinanden, og for at mindske COVID19-smitten skal du benytte mundbind og vi er nødt til at bede pårørende blive udenfor.

Inden din undersøgelse anbefaler vi at du får taget en Covid-test - gerne med en kviktest (opdateret den 14. - 1. 2021).

 

Dit ambulante besøg/kontrol ændret til en telefonkonsultation. Tidspunktet er uændret, og en læge vil kontakte dig på aftalt tid. Du vil modtage en sms om ændringen.


Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke testen hereksternt link, men hvis du bor i Region Hovedstaden skal du booke tid hereksternt link


Neurolog i KØBENHAVN

Neurologiske sygdomme er lidelser i henholdsvis centralnervesystemet (hjernen og rygmarven) og i det perifere nervesystem (nerverne, der fører besked fra centralnervesystemet og ud til f.eks. hænder og fødder), samt visse lidelser i musklerne.

På Gildhøj Privathospital får du en grundig neurologisk undersøgelse samt efterfølgende behandling af en kompetent neurolog - alle vores neurologer er læger med speciale i neurologi.

Inden for neurologien findes mange forskellige lidelser, og disse er årsag til mere end 30% af alle sygdomme i Danmark. Vores neurologiske undersøgelser foretages på klinikken i Brøndby - tæt på København. Afdelingen har korte ventelister, og vil kunne foretage professionelle og effektive udredninger.

Behandlinger

Inden for neurologien findes mange forskellige lidelser, og disse er årsag til mere end 30% af alle sygdomme i Danmark. Typiske gener, hvor neurologen kan tilbyde udredning kan være:

 • Hovedpine, ansigtssmerter og migræne
 • Anfald i form af kramper, epilepsi og besvimelser
 • Føleforstyrrelser, smerter og lammelser i hænder og fødder - nervebetændelse
 • Demens og Alzheimers
 • Hjernesvulster - kræft i hjernen
 • Sklerose
 • Svimmelhed
 • Følger efter hjerneblødning og blodprop i hjernen
 • Rysten (tremor) på hænderne
 • Parkinsons lidelse
 • Balance- og gangforstyrrelser
 • Hvileløse ben
 • Borreliainfektion efter tægebid


Spørgsmål til neurologer i København

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du kan ringe til os på tlf. 4343 9292 mandag til torsdag mellem kl 8-17 og fredag kl 8-16.

Hvis du gerne vil booke tid kan du kontakte os via vores kontaktformular, som du finder nederst på siden.


Praktisk

HUSK at sæt din parkeringsskive eller få en P-billet i receptionen.

På hverdage i tidsrummet fra kl. 6- 21 er de fleste P-pladser 2 timers parkering som kræver P-skive - tjek skiltningen. Udenfor dette tidsrum og på øvrige pladser kræves P-billet.

Undersøgelserne bliver foretaget på vores klinik i Brøndby - tæt på København.


Du vil blive behandlet af følgende neurologer på Gildhøj Privathospital:

Lisbeth Landschoff Lassen

Speciallæge i neurologi

CV

Ingelise Christiansen

Speciallæge i neurologi

   

CV

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.