Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

Alle patienter på Gildhøj skal have et gyldigt coronapas samt en negativ kvik-test (ikke selv-test), der er mindre end 48 timer gammel eller en negativ PCR-test, der er under 72 timer gammel. Hvis du har været smittet med Covid-19 og derfor ikke kan fremvise en negativ test, skal du medbringe et gyldigt coronapas.

 

Hvis du skal opereres med fuld bedøvelse eller spinalbedøvelse (bedøvelse i ryggen), skal der gå mindst 6 uger fra overstået infektion med Covid-19 til din operation. Skal du opereres med lokalbedøvelse, kan du blive opereret 10 dage efter din positive coronatest.


Det er igen et krav at bære mundbind på hospitalet, som man selv bedes medbringe ved ankomst.


Vi anmoder om at pårørende, så vidt muligt, ikke kommer med ind til lægen. Ved indlæggelse må der højest være én pårørende pr. indlagt patient.


På Gildhøj Privathospital anbefaler vi, at alle bliver fuldt vaccineret for at mindske smitte på vores hospital, og i det øvrige samfund

(opdateret den 21. januar, 2022).Reumatolog i KØBENHAVN

Reumatologi er læren om de reumatiske sygdomme (gigtsygdomme). Reumatologi er den medicinske tilgang til lidelser i bevægeapparatet, der indbefatter hele skelettet med tilhørende muskler, sener, ledkapsler, led mm.

Hvorfor besøge en reumatolog?

Hos vores reumatologer kan du blive undersøgt og behandlet for smerter i muskler, led og knogler. Lidelserne kan skyldes en bindevævssygdom, gigtsygdom (for eksempel leddegigt eller slidgigt) eller en skade, der er opstået ved hård belastning – enten arbejdsmæssigt eller en sportsskade.

De typiske symptomer på gigtsygdomme er lokale smerter i f.eks. fødder eller hænder, vedvarende smerter i leddene og nedsat bevægelighed pga. stive og ømme led.

Hvis du skal til en reumatologisk undersøgelse hos os i Brøndby - tæt på København - skal du medbringe en henvisning. Vores reumatologer har korte ventelister, og vil give dig en effektiv og professionel udredning.

Behandlinger

Der eksisterer følgende reumatologiske sygdomme:

  • Inflammatoriske gigtsygdomme (betændelsesgigt)
  • Bindevævsgigt med symptomer fra flere organer
  • Kronisk leddegigt
  • Psoriasisgigt
  • Degenerative gigtsygdomme (slidsygdomme)
  • Slidgigt i led og ryg
  • Sygdomme med akutte og kroniske rygsmerter
  • Diskusprolaps, knogleskørhed (osteoporose)
  • Smertesyndromer i muskler og sener
  • Idrætsskader, whiplash-læsioner

Spørgsmål til vores reumatologer i København

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du kan ringe til os på tlf. 4343 9292 mandag til torsdag mellem kl 8-17 og fredag kl 8-16.

Hvis du gerne vil booke tid kan du kontakte os via vores kontaktformular, som du finder nederst på siden.

Praktisk

HUSK at sæt din parkeringsskive eller få en P-billet i receptionen.

På hverdage i tidsrummet fra kl. 6- 21 er de fleste P-pladser 2 timers parkering som kræver P-skive - tjek skiltningen. Udenfor dette tidsrum og på øvrige pladser kræves P-billet.


Du vil blive behandlet af følgende reumatologer på Gildhøj Privathospital:

Sussi Maria Oeftiger

Speciallæge i reumatologi

   

CV

Michael Sejer Hansen

Speciallæge i reumatologi

   

CV

Torben Høiland Hansen

Speciallæge i reumatologi og intern medicin

CV

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.