Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

Alle patienterne bedes testes før fremmøde med mindre du er færdigvaccineret eller har haft COVID-19 indenfor de sidste 6 måneder. Alle patienter skal medbringe et gyldigt Corona-pas.


Hvis du skal opereres, skal du endvidere medbringe en negativ PCR test, der er max. 72 timer gammel.


Det er igen et krav at bære mundbind på hospitalet, som man selv bedes medbringe ved ankomst.


Vi anmoder om at pårørende, så vidt muligt, ikke kommer med ind til lægen. Ved indlæggelse må der højest være én pårørende pr. indlagt patient (opdateret den 10. november, 2021).Retningslinjer VEDR. COVID-19

Skal jeg tage en Covid-test når jeg møder op på Gildhøj?

Hvis du skal til undersøgelse, bedes du inden fremmøde på Gildhøj få taget en Covid-test/ PCR test, med mindre du er færdigvaccineret eller har haft COVID-19 indenfor de sidste 6 måneder.

Hvis du skal opereres, skal du medbringe en negativ PCR test, der er max. 72 timer gammel. Det skyldes, at et stigende antal patienter, som er vaccinerede, alligevel har været smittet med Covid-19.

Skal jeg bære mundbind, når jeg møder op på Gildhøj Privathospital?

Fra den 11. november 2021 skal du igen bære mundbind på hospitalet. Dette skyldes den aktuelle store stigning af smittetilfælde i samfundet.

Må jeg medbringe pårørende til undersøgelse eller behandling?

Vi beder patienter om at undlade at medbringe pårørende ved undersøgelse hos lægen. Ved indlæggelse er det tilladt med én pårørende pr. indlagt patient. Vi henstiller til at begrænse antallet af pårørende på Gildhøj for at undgå nye smittekæder på hospitalet og det øvrige samfund.

Må jeg møde op på Gildhøj, hvis jeg har været i udlandet?

Hvis du har opholdt dig i et land, hvor rejsevejledningen er GUL må du gerne møde op, såfremt du IKKE har symptomer på sygdom.

I tilfælde af at rejsevejledningen ændrer sig fra GUL til ORANGE, imens du befinder dig i landet, skal du være opmærksom på Udenrigsministeriets rejseråd. Tilmed vil vi opfordre dig til at få foretaget en COVID-19 test, når du er hjemvendt. Hvis testen er negativ – og du IKKE har symptomer på COVID-19 – kan du møde op.

Vi opfordrer både vores medarbejdere og patienter til ikke at rejse til lande, som ifølge Udenrigsministeriet er RØDE.

Må jeg møde op, hvis jeg har symptomer på COVID-19?

Hvis du har symptomer på COVID-19-smitte, skal du IKKE møde op på Gildhøj, men derimod kontakte din læge.

I de fleste tilfælde vil der foreligge svar på testen indenfor 24-48 timer. Imens du venter på svar, skal du blive hjemme og undgå kontakt med andre mennesker.

Hvordan skal jeg forholde mig, hvis jeg har været i nær kontakt med en COVID-19-smittet?

Vi vil - i lighed med Sundhedsstyrelsens retningslinjer - anbefale at du bliver testet, hvis du har været i nær kontakt med en person, som er testet positiv for COVID-19, også selvom du ikke har symptomer.

Indtil du modtager svar fra testet skal du opføre dig som om du var smittet, hvilket betyder følgende:

  • Gå i selvisolation
  • Vær særligt opmærksom på rengøring
  • Vær særligt opmærksom på hygiejne
  • Vær særligt opmærksom på, om du udvikler symptomer på COVID-19

Læs mere på om nær kontakt på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Må jeg give håndtryk?

Vi har på Gildhøj Privathospital valgt fortsat at undlade håndtryk. Vi føler, at det i den aktuelle situation giver os mulighed for at reducere smittespredning, ikke blot pga. Corona, men også af andre håndbårne infektioner.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.