Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

På Gildhøj passer vi godt på hinanden, og for at mindske COVID19-smitten skal du benytte mundbind og vi er nødt til at bede pårørende blive udenfor.

Inden din undersøgelse anbefaler vi at du får taget en Covid-test - gerne med en kviktest (opdateret den 14. - 1. 2021).

 

Dit ambulante besøg/kontrol ændret til en telefonkonsultation. Tidspunktet er uændret, og en læge vil kontakte dig på aftalt tid. Du vil modtage en sms om ændringen.


Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke testen hereksternt link, men hvis du bor i Region Hovedstaden skal du booke tid hereksternt link


HENVISNINGSPROCEDURE

Henvisning

Du kan henvende dig til Gildhøj Privathospital uden henvisning, men det er vigtigt for os at pointere, at vi meget gerne indgår i samarbejde med din praktiserende læge. Hvis din egen læge har lagt en henvisning på henvisningshotellet, henter vi den altid "ned," så lægen hos GHP har den ved din forundersøgelse. Vi sender ligeledes vores journaloplysninger til din læge, hvis du har givet samtykke til dette.

Henvisningsprocedure

På Gildhøj Privathospital lægger vi vægt på, at vores patienter får et godt og veltilrettelagt behandlingsforløb. En henvisning er et vigtigt led i denne sammenhæng.

Vores retningslinjer for en henvisning er følgende:

1. Patientens stamdata, evt. pårørende
2. Egen læge – navn, adr. og dato
3. Hvorfra henvises patienten – navn og dato
4. Henvisningsdiagnose / sygehistorie
5. Angivelse af evt. tidligere lidelser /behandlinger
6. Oplysning om allergier
7. Oplysning om vanlig medicin
8. Oplysning om afregningsinstans /region

For patienter som henvises direkte til Billeddiagnostisk afdeling, gælder det yderligere at følgende oplysninger skal forefindes:

1. Ved MR-scanning – udfyld kontrol-skema. Skemaerne er tilgængelig på hjemmesiden under billeddiagnostik under MR.
2. Hvem skal have svar ud over egen læge – udfyld navn, adr. og tlf.

For besvarelse af eventuelle spørgsmål rettes henvendelse på tlf.: 4343 9292

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.