Jeg skal opereres

Hvis du sammen med en af vores speciallæger er blevet enige om, at operation er den bedste behandling for dig, er det vigtigt, at du føler dig tryg og velinformeret. Det vil vi gerne hjælpe dig med.

Sammen med lægen og én af vores sekretærer finder I datoen for din operation. Du vil få udleveret relevant materiale, som vi anbefaler, du læser grundigt igennem. For yderligere information vedrørende din operation og indlæggelse er du mere end velkommen til at ringe til os på 43439292 eller maile til:

Sygeplejechef Marianne Lauritzen, ml@gildhoj.dk

Rygning

Talrige undersøgelser har vist, at tobaksrygning giver øget risiko for infektion og dårlig sårheling efter operation. Personer, der ryger, har flere komplikationer end personer, der ikke ryger eller er stoppet med at ryge mindst seks uger før operationen. Komplikationerne er forskellige, men er for eksempel:

  • Problemer med sårheling
  • Lungeproblemer
  • Større risiko for infektioner

Har du lyst at læse mere om dette, kan du læse Sundhedsstyrelsens pjece vedrørende "Rygning og operation”. Eksternt link, åbner i nyt vindue.

Gildhøj er et røgfrit hospital.

Generel patientvejledning

Du kan læse mere i en af vores to patientvejledning om generelle information i forbindelse med operationer:

Generel information i forbindelse med operation i fuld bedøvelse eller rygbedøvelse Pdf, 809.6 kB, åbner i nyt vindue. (spinalbedøvelse).

Generel information i forbindelse med operation i lokal bedøvelse Pdf, 120.2 kB, åbner i nyt vindue..


Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.